Een +3 uur vertraagde vlucht met het vlietuig?

Ga je met het vliegtuig op vakantie en krijg je te maken met een vertraagde of geannuleerde vlucht? Vanaf drie uur vertraging heb je dan vaak recht op een vergoeding, soms wel tot € 600,- p.p.! Een partner van ons, Boudewijn Dolstra, staat met zijn bedrijf Vlieg/RECHT gedupeerde reizigers bij en zorgt er op een efficiënte en vakkundige wijze voor dat jij krijgt waar je recht op hebt!

 

Net zoals wij, Geerts Adviesgroep, persoonlijke contacten hoog in het vaandel hebben staan, hecht Boudewijn Dolstra met Vlieg/RECHT enorm veel waarde aan een toegankelijke aanpak, hetgeen zich uit in een duidelijke werkwijze, een persoonlijke aanpak en natuurlijk een no-cure-no-paytarief.

 

Wanneer je te maken krijgt met vluchtproblemen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Rechtstreeks contact opnemen met Vlieg/RECHT? Dat kan ook via www.vliegrecht.nl of +31 (0) 6 – 5363 5393 (ook via Whatsapp).

 

Het feit dat de lijnen tussen Geerts Adviesgroep B.V. en Vlieg/RECHT kort zijn, wat erg bijdraagt aan de klantgerichtheid van deze extra service, heeft geleid tot deze succesvolle samenwerking. Geerts Adviesgroep B.V. is zodoende nog meer in staat om jou, óók als reiziger, hét totale pakket aan te bieden.  

X
Waarmee kunnen we u helpen?
* verplicht veld