Over Geerts

Klik hier voor onze promofilm

 

 

In 1946 is de basis gelegd voor de huidige Geerts Adviesgroep. G.H. Geerts begon een assurantiebedrijf vanuit zijn huis, en de firma G.H. Geerts werd opgericht.  Wat begon als een eenmansbedrijf werd jaren later, in 1964, een familie bedrijf toen de zoon A.A.H. Geerts (Bart) mee ging werken in het bedrijf.

Nadat in 1964 het bedrijf verhuisde naar een groter kantoor was "G.H. Geerts en Zn" een feit. 

Gestaag groeide ons bedrijf verder en de eerste medewerkers werden aangenomen. In 1986 ging G.H. Geerts met pensioen en werd de naam van het bedrijf gewijzigd in Geerts BV. In 1992 treedt de 3e generatie, A.G.A.A. Geerts (Alwien), toe tot het bedrijf. Tevens werd Geerts BV gevolmachtigd tussenpersoon, wat inhoudt dat Geerts BV zelfstandig de polissen mag opmaken namens een verzekeraar. In 1998 neemt Geerts BV een aantal andere bedrijven over en al snel wordt het kantoorgebouw te klein. Daarop werd besloten om een nieuw kantoor te gaan bouwen dat uiteindelijk in 2002 is opgeleverd. 

Gelijktijdig werd gestart met een administratiekantoor. Omdat de dienstverlening van Geerts BV hierdoor dermate breed werd, is besloten om de naam aan te passen in Geerts Adviesgroep. Tevens werd er een aparte bedrijvenadvies afdeling opgericht.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 35 medewerkers en een drietal vestigingen. Onze kantoren zijn te vinden in Gemonde, Son en Rosmalen.

Geerts Adviesgroep blijft echter niet stilzitten en gaat verder met de uitbreiding van haar dienstverlening. Middels een agentschap van de RegioBank kunnen wij ook op het gebied van bankzaken een volledige dienstverlening bieden.Door constante opleiding van onze medewerkers kunnen wij een goede hoogwaardige kennis waarborgen. Zo hebben wij momenteel 4 pensioenadviseurs, 8 hypotheek deskundigen en 2 financieel planners welke bij ons werkzaam zijn.  

Onder het motto groot zijn door klein te blijven en met het thema: altijd en overal, stelt Geerts Adviesgroep de persoonlijke contacten en benadering hoog in het vaandel. Als onafhankelijk adviseur kan Geerts Adviesgroep, rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden, maatwerk bieden. Er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde verzekerings- en financieringsmaatschappijen.
X
Waarmee kunnen we u helpen?
* verplicht veld